Van wie hoort u het echte verhaal?

Hoort u het ook eens van een ander

 

Hoe fijn is het om van je relaties te horen waarom ze zo graag zaken met je doen? Dat is heel fijn. Neem gerust even de tijd om de verschillende referenties te lezen en te bekijken. Geen gelikte plaatjes en praatjes, maar gewoon eerlijke verhalen over de manier waarop we graag zaken doen. Met elkaar, voor elkaar.

Snel schakelen

“Samenwerking met de bouwkostenprofessionals van Interplan betekent voor ons: snel schakelen met mensen die de ‘taal’ van het bouwbedrijf spreken”

Jasper Schut
Hoofd Calculatie
Ballast Nedam West

We spreken elkaars taal

Wij maken graag gebruik van de diensten van Interplan. De calculatiesoftware is goed uitwisselbaar en we spreken elkaars taal. Het calculatieproces wordt gestructureerd doorlopen met een startgesprek, tussentijdse rapportages en een goed eindgesprek. Interplan weet met haar organisatie ook grote projecten, met de inzet van complete teams, te calculeren zodat wij gezamenlijk met onze interne calculators de juiste aanbiedingen voor onze opdrachtgevers kunnen opstellen.

Andreas Muilwijk
Projectmanager
Bot Bouw

Bouwen doe je samen

Interplan is een organisatie die goed meedenkt tijdens het bouwproces. Ze hebben een proactieve houding wat ons als klant erg ontzorgt. Dit resulteert voor ons in een zeer prettige verstandshouding die zeker aan te bevelen is. Wij hechten waarde aan de tekst “bouwen doe je samen” en dit komt bij de samenwerking met Interplan goed naar voren in de praktijk.

H&B Bouw

Korte lijnen

De samenwerking met Interplan is als zeer prettig ervaren. Korte lijnen, snelle beslissingen, kennis van zaken en een open communicatie. Al met al een uitstekende samenwerking.

Alexander Veenstra
Werkvoorbereider
Bakels + Ouwerkerk

Betrouwbare partner

Interplan is onze betrouwbare partner voor het opvangen van de pieken op onze eigen calculatie-afdeling. Wij schakelen hen regelmatig in voor het opstellen van kostenramingen voor grotere projecten waar wij als bouwteampartner in deelnemen. Interplan zit “bovenop” de markt en heeft daardoor veel ervaring met vergelijkbare projecten op grote schaal. Zij denken actief mee in het proces, zo kunnen we in een eerder stadium bijsturen tijdens het proces van het bouwteam en komen wij op deze wijze niet voor verrassingen te staan in de latere stadia.

Cees Meerburg
Directeur
Bouw- en aannemingsbedrijf Meerburg BV

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info