Wat wil je weten over ons?

Lees het hier

In 1997 begonnen we in een kleine kelderruimte omdat we geloofden in ons concept. Dat bouwbedrijven en ontwikkelaars graag een onafhankelijke, externe partij inhuren om hun calculaties te maken. In de afgelopen vijfentwintig jaar is er nogal wat veranderd in de wereld. Wat hetzelfde is gebleven is onze passie voor het vak.

 

Al die jaren houden wij ons als onafhankelijk bouwkundig bureau al bezig met bouwkosten, kopersbegeleiding en bouwmanagement. En zijn we door hard te werken en afspraken na te komen de kelder ontgroeid en hebben we ons ontwikkeld tot een begrip in bouwend Nederland.

 

Onze diensten zijn inzetbaar in elke fase en op elk niveau van het voorbereidings- en/of bouwproces. Het team van Interplan bestaat uit ruim veertig gedreven collega's. Het merendeel van de werknemers heeft een afgeronde HBO- of WO-opleiding, praktijkervaring op de bouwplaats, aanvullende opleidingen en Interplan-ervaring. Onze kracht is de samenstelling en de bundeling van specialismes van ons team. Pure praktijkprofessionals die luisteren, denken en handelen vanuit het belang van onze klant.

 

Bekijk ons team

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info