Wie zijn de mensen achter Interplan?

Onze kracht is de samenstelling van onze teams en de bundeling van diverse specialismes onder een dak.

 

Bij Interplan werken allemaal pure praktijkprofessionals die luisteren, denken en handelen vanuit uw belang. Kom gewoon eens langs in Sassenheim. Voor een kop koffie en een goed gesprek. U bent altijd van harte welkom.

Het team

Betrokken vanaf het eerste uur. Oprichters en directieleden Ron Duivenvoorden en Dirk Knetsch zijn gepokt en gemazeld in het vak. Beide mannen hebben jarenlange ervaring in de aannemerij. 

Calculatie, Bouwkostenadvies, Kopersbegeleiding en Bouwmanagement

Ook de specialismen zijn in de loop der jaren uitgebreid. Naast de afdeling calculatie en bouwkostenadvies, zijn ook afdelingen kopersbegeleiding en bouwmanagement, onderdeel van het uitgebreide aanbod van diensten. Elke divisie wordt geleid door een coördinator.  De diverse diensten worden geleid door een coördinator/teamleider.

Korte lijnen - snel schakelen

Ons calculatieteam staat onder leiding van Ivo van den Nouland. De afdeling kopersbegeleiding wordt gecoördineerd door Arnoud Kool, het team bouwmanagement wordt geleid door Dirk Knetsch en Martin van der Plas en bouwkostenadvies staat onder leiding van Tom Aartman.

Goed plan!

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info