Pool-calculaties

Deelnemen in een pool-calculatie betekend, tot 80%, besparen op uw calculatiekosten, zonder kwaliteitsverlies.

 

Registreer u vandaag nog op interplanpoolcalculaties.nl en bespaar kostbare tijd!

De tijd die u bespaart kunt u besteden aan zaken waar u werkelijk een verschil maakt met de concurrentie, zoals project- en risicoanalyse, alternatieven in de uitvoering, scherpe inkoop, planning en bijvoorbeeld bouwplaats inrichting.

Pool-calculaties zijn geschikt voor de aannemende partijen bij een traditionele aanbesteding. U deelt de calculatiekosten met de deelnemende partijen en u bent verzekerd van een betrouwbare en marktconforme basisbegroting voor uw inschrijving.

 

  • Pool-calculatie werkt heel eenvoudig, de calculatiekosten worden gedeeld door het aantal deelnemers. Dus hoe meer deelnemers hoe lager uw calculatiekosten.
  • Interplan heeft een interactieve website met een overzicht van de actuele pool-calculatie projecten. U kunt inloggen op deze site als u zich kosteloos registreert.
  • Uw aanmelding wordt discreet en vertrouwelijk behandeld zonder openbare vermelding van uw bedrijfsnaam.
  • U kunt met uw unieke inlogcode inloggen op de website en vindt daar een overzicht van de actuele beschikbare projecten. U kunt zelf bekijken of er in uw regio al meerdere aannemers aangemeld zijn zodat uw registratie snel het gewenste effect kan opleveren.

 

Toepassingsfase bouwproces: Aanbestedingsfase

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info